Stemmen uit de stad de podcast serie: Leeuwarden een verbonden stad, ruimte voor iedereen

In Stemmen uit de stad de podcast serie gaan inwoners van Leeuwarden, organisaties en ambtenaren met elkaar in gesprek over de verbonden stad, wijk, buurt, straat, club en meer. We bespreken de opbrengsten en aanbevelingen van een ieder die zijn stem laat horen: Stemmen uit de stad. We gaan in gesprek over wat er nodig is om de verschillende stemmen en geluiden in de stad verder te brengen. Met inwoners en partners van de Stemmen uit de stad  leggen we een basis voor meer verbondenheid tussen Leeuwarders rond verschillende thema’s.

Waarom: in de Stemmen uit de stad – community biedt bewoners, vrijwilligers, organisaties en gemeente in de buurt met elkaar een platform in gesprek te brengen met alles wat hun bezighoudt.

Deze community is gestart om enerzijds een onlineplatform te hebben om de podcasts Stemmen uit de stad te hosten, welke draait om interactie en echte verbinding. En anderzijds een podium te creëren waarop gereageerd kan en mag worden, door een ieder die een bijdrage wil leveren. Zo ontstaat de mogelijkheid dat mensen verbonden worden en nieuwe verbindingen worden gelegd waardoor nieuwe oplossingen kunnen worden aangedragen.

 

Deze community wordt gestart vanuit een burger initiatief en is zodoende onafhankelijk.